• Goedkope vliegtickets naar Marokko
  • Keuze uit vele bestemmingen
oude medina van Fez

Vliegtickets Fez

Over de luchthaven van Fez

De luchthaven van Fez heet Fez-Saïss Airport (FEZ) en ligt ongeveer 15 km ten zuiden van de stad Fez in Marokko. Het is een internationale luchthaven die voornamelijk wordt bediend door low-cost luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair, Air Arabia en Wizz Air.

De luchthaven heeft één terminalgebouw met twee verdiepingen en biedt faciliteiten zoals restaurants, cafés, winkels, geldautomaten en wisselkantoren. Er is ook gratis wifi beschikbaar in het hele terminalgebouw.

Om vanaf de luchthaven naar het centrum van Fez te komen, zijn er verschillende transportopties beschikbaar, waaronder taxi’s, bussen en huurauto’s. Taxi’s zijn beschikbaar buiten de aankomsthal en bieden vaste tarieven voor ritten naar de stad. Er zijn ook regelmatig bussen beschikbaar vanaf de luchthaven naar het centrum van Fez, maar deze kunnen druk zijn en er zijn vaak lange wachtrijen.

Hoelang duurt een taxirit vanaf de luchthaven van Fez naar het centrum?

Een taxi is een handige en snelle manier om van de luchthaven naar het centrum van Fez te reizen. De rit duurt meestal tussen de 20 en 30 minuten, afhankelijk van de verkeersdrukte. De kosten voor een taxi variëren, maar je kunt rekenen op ongeveer 150-200 MAD (ongeveer 15-20 euro) voor een enkele reis.

Hoelang duurt een busreis van de luchthaven van Fez naar het centrum?

Er zijn bussen beschikbaar vanaf de luchthaven naar het centrum van Fez. Deze gaan om het uur, de duur van de busreis is doorgaans rond de 45 minuten. De kosten voor een buskaartje zijn relatief laag en variëren meestal tussen de 5-10 MAD (minder dan 1 euro).

VliegticketsMarokko.com - © 2024